AKOESTISCHE PIANO KOPEN?

piano kopen

Bij Pianometropool koop je de mooiste piano of vleugel voor ieder budget. Of je nu een starterspiano zoekt of een exclusieve ‘high-end’ vleugel wilt kopen, bij Pianometropool ben je aan het juiste adres. Hier koopt je een piano van ieder bekende merk zoals Yamaha, Roland en Blüthner

Het kopen van een piano is een spannende aangelegenheid, zoveel keus en zoveel prijsverschil.

WAT IS DE BESTE PIANO?

Over het algemeen is de kwaliteit van een piano afhankelijk van het land waar de piano werd geproduceerd. Indonesische en Chinese piano’s koop je vaak voor een lagere prijs, terwijl Duitse piano’s vrijwel altijd alleen in het topsegment te koop zijn. Het maken van de juiste keuze bij de aanschaf van een akoestische piano is belangrijk, je gaat er immers vele jaren op je akoestische piano spelen.

H2 KOOP EEN PIANO BIJ EEN PIANOWINKEL

Koop je een piano bij een echte pianowinkel zoals Pianometropool dan krijg je een unieke 100% inruil garantie. Dit betekent dat je eerst kunt starten met een instap -of middenklasse- piano, waarna je dit instrument voor de volle aankoopprijs weer kunt inruilen. Vanzelfsprekend krijg je in de pianowinkel van Pianometropool advies bij het aankopen van de juiste akoestische piano. Het team medewerkers heeft een ruime kennis van piano’s en heeft opgeteld meer dan 150 jaar ervaring in de klassieke piano’s en vleugels! Koop je een piano online in een webshop, dan zul je vaak zelf moeten bepalen welke piano het beste past bij jouw wensen.