De silent disco sfeer bepaal jij!

silent disco international

Wil je een silent disco feestje vieren met vrienden, familie of kennissen in jouw eigen sfeer? Dan kan je eenvoudig een silent disco set huren, waarbij je zelf kan kiezen of je een feestje wil met een summervibe, een feestje op Koningsdag of een feestje in onesie pyjamas. Wij leggen je hieronder uit hoe je zo’n geweldig feest organiseert!

Hoe regel ik de sfeer?

De sfeer bepaal je dus helemaal zelf, maar hoe precies? Als eerste regel je een locatie, denk aan een club, thuis, op een festival of op een boot. Vervolgens regel je al het materiaal wat bij jouw thema past en waardoor je de ruimte zo kan inrichten dat iedereen zich veilig en vertrouwd voelt, maar ook vrolijk en enthousiast om mee te dansen met de muziek. Ook de muziek is belangrijk, aangezien deze ook bij het thema moet passen. Zo zorg je bijvoorbeeld bij een silent neon party, zal je kiezen voor glow bandjes en ander glow en neon materiaal, maar ook voor wat spanning, zoals een donkere ruimte en wat spannendere muziek. Wel is het belangrijk dat mensen op die muziek mee kunnen dansen. Bij een feestje met summervibe zal je meer voor tropische muziek kiezen en een club met veel verlichting bij bijvoorbeeld het strand, waarbij iedereen dan een zonnebril krijgt. En bij een piratenfeestje is het ook leuk om ervoor te zorgen dat de DJ piraten kleding draagt, iedereen zo’n ooglapje krijgt, de locatie erbij past, zoals een boot of een donkere ruimte met een nep schip en er piraten muziek gedraaid wordt. Ook regel je het juiste drinken, dus bij een zuipfeest koop je vooral bier en sterke drank in, op een kinderfeestje meer frisdrank en bij een zomerfeest vooral cocktails. Iedereen zal dan heerlijk met de muziek meedansen en ervan genieten.

Ideeën voor themafeest

Er zijn onwijs veel ideeën voor een themafeest. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een Halloween party, proud2befout, future party, carnaval of een feest met cowboys en indianen. Voor ouderen kan je ook kiezen voor een back to the 80s of 90s feest. Voor een kinderfeestje is een winter wonderland, superhelden, jungle of beauty and the beast feest heel leuk. Voor studenten kan je weer denken aan een zer00s, high school stereotypes feest of een feest in onesie pyjamas. Er zijn dus genoeg ideeën voor zowel jong als oud. Door zelfs te kiezen voor silent disco international, kan iedereen de muziek luisteren in verschillende talen en kan je ook kiezen voor een caribische stijl. Bij dit laatste kan je als locatie kiezen voor bijvoorbeeld een club in Scheveningen aan het strand met tropische of caribische muziek. Zo krijgt iedereen het gevoel dat hij/zij op vakantie is in een warm land. Je kan kiezen voor een DJ, die dan de juiste muziek voor je draait of het afspelen van muziek vanaf je laptop of smartphone. Wel is het bij een themafeest handig om vooraf het thema te laten weten aan de gasten, zodat zij zich hier ook op aan kunnen kleden. Op deze manier is jouw feestje helemaal perfect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *