Dit moet je weten als je een patatkraam aan huis laat komen

lekkere friet op locatie

Friet is een van die echt Hollandse delicatessen. Goed, de frieten komen officieel uit België en Frankrijk, maar wij Hollanders hebben de kunst geperfectioneerd. Dat verklaart dan ook het succes van de patatkraam aan huis in ons land.

voor iedereen patat

Wat is dat, een patatkraam?

Stel je eens voor als je friet kunt bakken op elke locatie. Met een patatkraam aan huis kan het. Het is een wagen, bus of grote auto voorzien van een keuken met frituur om friet te bakken. De frietkar zie je vaak op festivals staan maar ook bij grote landelijke evenementen zoals Koningsdag en carnaval. De frietkar is al jaren ongekend populair.

Een frietkar huren: dit moet je weten

Natuurlijk kun je het niet betalen om tien frietkramen te huren zoals je ze vaak ziet op grote festivals. Toch is het huren van een frietkar voor vrijwel elk budget mogelijk. Geef je bijvoorbeeld een feest in de tuin? Dan kun je de kar zo over de oprit naar de tuin laten rijden om je gasten te voorzien van lekkers. 

friet kar

Begin van het einde van de avond

Veel mensen kiezen ervoor om door middel van een hapje of een drankje het einde van een feest in te luiden. Ze schenken bijvoorbeeld nog een laatste kop koffie, of geven je een goodiebag mee naar huis. Maar je kunt dit natuurlijk ook doen met friet!

Laat de frietwagen jouw feest afsluiten. Iedereen krijgt een lekkere vette hap en kan de weg naar huis trotseren.