Feest voor een halve Sarah

Zelf word ik dit jaar 25 en wil natuurlijk een groot feest organiseren om dit te vieren. Echter toen ik ermee bezig ging, bleek het toch even iets meer werk te zijn dan gedacht. Het is namelijk net even een iets specialere verjaardag dan de vorige en daarom wil ik ook iets groter uitpakken dan de vorige. Maar wil jij ook een feest organiseren voor jezelf of iemand die een halve sarah wordt? Dan zullen deze tips je misschien helpen! 

De uitnodigingen

Het is makkelijker dan ooit om mensen uit te nodigen voor je verjaardag. De meeste mensen van deze tijd hebben namelijk wel Facebook. Zelf heb ik het zo gedaan dat ik een Facebookevent had aangemaakt en de mensen die ik hierbij wilde hebben een uitnodiging gestuurd of ze hierbij aanwezig zijn. Je kunt op Facebook precies neerzetten wat de bedoeling is, zoals tijd en locatie. Daarnaast is het voor jezelf makkelijk om in te zien hoeveel mensen zich om aanwezig hebben gezet.

Het feest

Dan is het belangrijk dat de locatie feestelijk wordt ingericht. Je kunt partyverhuur Hilversum inschakelen om alles voor je in te richten. Zelf ben ik naar Westerhuis Verhuur gegaan om dit te regelen. Voor de familie wil ik een diner organiseren waarbij er een grote dinertafel staat met stoelen en servies. Na het diner wil ik het ombouwen tot een feestlocatie waar gedanst kan worden. Hier wil ik statafels plaatsen en een podium waarop gedanst kan worden. 

Opruimen

Het interieur wordt weer opgehaald, waardoor ik dit niet per se op hoef te ruimen. Ik zorg ervoor dat er zo min mogelijk aanwezig is dat troep veroorzaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *