Het Witte Kasteel

Het witte kasteel

Heeft de persoon van je leven je eindelijk ten huwelijk gevraagd? Dat is natuurlijk super maar er moet natuurlijk veel worden voorbereid, waar ga je trouwen? Denk aan Het Witte Kasteel of een andere mooie locatie. Het bos? Welke jurk, wat gaan je bruidsmeisjes aantrekken of wil je die niet? Al met al steelt de bruid vaak wel de show, met haar prachtige jurk, maar wist je dat de man er ook toe doet, gek he! Echter is het echt zo, een man heeft vaak een zwart pak aan met mooie glimmende schoenen, al met al heeft iedereen zijn of eigen smaak.

Details 

Vaak zijn de details in Het Witte Kasteel allemaal zeer nauwkeurig. Dat is natuurlijk logisch omdat bij een trouwdag ook altijd alles moet kloppen. Niet alleen bij de bruid en bruidegom, maar ook in de trouwzaal en bij alle mensen die komen. Het moet allemaal perfect zijn. Helaas zie je dan wel dat dit niet altijd mogelijk is. Dat is natuurlijk logisch want er zal altijd wel iets fout gaan. Daar kun je helaas niks aan doen. Dat betekent namelijk ook niet dat je er geen onvergetelijke dag van kan maken.

Het witte kasteel

Binnen of buiten trouwen?

Als je hebt besloten om te gaan trouwen bij Het Witte Kasteel dan heb je hier op locatie ook nog opties. Zo kun je er namelijk voor tekenen om binnen of buiten te trouwen. Natuurlijk zal het officiële gedeelte binnen plaatsvinden, want dit kan nog wel eens vervelend worden om buiten te doen, helemaal wanneer het waait of gaat regenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *