Hoe versier je je tuin met kerst?

Elk jaar zie je sommige buren hun tuin helemaal versieren tijdens de kerstperiode. Zo kunnen niet groot genoeg uitpakken. Dit jaar zou jij ook wel mee willen doen om het mooist versierde huis van de straat te krijgen. Hoe pak je zoiets aan? Wat plaats je allemaal in je tuin en wat hang je allemaal op aan je huis? Je hoeft natuurlijk niet je hele tuin af te breken of bouwhekdoeken om je tuin te plaatsen om dit voor elkaar te krijgen. Het kan heel makkelijk allemaal. In dit artikel geef ik je een aantal tips om een prachtig versierde tuin te krijgen met kerst. 

Bomen versieren

Wanneer je een boom of meerdere bomen in je tuin hebt staan, is dit natuurlijk een enorm voordeel. Deze kun je tijdens het winterseizoen omtoveren tot echte kerstbomen. Die kun je doen door bijvoorbeeld rode lintjes op te hangen of lichtjes te plaatsen in je bomen. Heb je geen bomen in je tuin staan, dan zou je altijd nog een Fairybell in je tuin kunnen plaatsen. Een Fairybell is een kerstboom die je in je heel eenvoudig in je vlaggenmast heist. De boom is van lichtjes gemaakt, speciaal voor tijdens de kerstdagen in je tuin. 

Kransen ophangen

Een krans is de perfecte decoratie om in je tuin te plaatsen tijdens de kerstdagen. Deze passen mooi op de voordeur, de achterdeur, de poort of aan een boom. Deze zou je in verschillende winkels kunnen aanschaffen, maar hoe leuk zou het zijn als je zelf je kransen zou maken en versieren met ijzerdraad, kerstballen en dennenappels? 

Maak gebruik van lichtjes 

Natuurlijk mogen de lichtslierten niet ontbreken in je tuin. Lichtsnoeren kun je voor een mooi beeld ophangen langs je dakrand, langs de dakgoot of op een andere creatieve plek. Hier zijn tal van mogelijkheden mee te bedenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *