De leukste parken in Zwolle

Met deze mooie dagen besteed je je tijd natuurlijk niks liever uit dan in het park. Met je favoriete leesboek mee, wat eten en wat te drinken is het heerlijk vertoeven in de parken in Zwolle. Waar je het misschien niet zou verwachten, zijn er in Zwolle vele parken te vinden waar je rustig kunt zitten. Even ontglippen aan de bruisende stad en genieten van de natuur. We hebben daarom een aantal parkjes voor je uitgelicht waar je heen kan in Zwolle!

Wezenlanden park

We kunnen stellen dat dit toch wel het grootste en bekendste park is in Zwolle. Je kunt hier een heerlijke wandeling maken en een plekje uitzoeken om te zitten. Wil je op een drukker plekje zitten, dan kun je het beste plaatsnemen op het grootste veld als je het wezenland park binnen komt. Je kunt ook gaan voor een rustiger plekje door eens verder te lopen naar het middelste of achterste stuk.

Parkjes om de gracht

Je kunt ook eens kijken naar de parkjes die om de grachten liggen. Dit zijn kleine stukjes park waar je langs het water kunt genieten van de gracht. Voor de meeste mensen zijn die parkjes nog geheel onbekend, maar absoluut de moeite waard om te ontdekken! Het voordeel van deze parkjes is dat deze dichtbij de stad zitten. Als je tussendoor ergens wil eten in een restaurant in Zwolle, dan kun je dus bijvoorbeeld een lekker broodje nuttigen bij Blij Zwolle

Park Eekhout

Park Eekhout is meer gericht op kinderen, naast dit park kun je namelijk ook naar een kinderboerderij. Dit is dus perfect als je je met het gezin even wilt terugtrekken naar een rustige natuurplek met een boerderij voor de kids!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *