Ontwerp je eigen Sarah spandoek

Wordt jouw vrouw, moeder of iemand in jouw omgeving 50? Bij De Spandoekgigant kun je een spandoek Sarah persoonlijk laten maken, door zelf de tekst en een bijpassende foto toe te voegen maak je het volledig gericht op de jarige. Dit kunnen natuurlijk gekke foto’s zijn. Je bent in principe vrij om te plaatsen wat je wil. De tekst op het spandoek kan je weerhouden van fouten. Zo zal dit spandoek een professionele en tevens feestelijke uitstraling hebben.

Wanneer je ‘Sarah’ de 50 passeert, zou deze volgens de bijbel Sarah gezien hebben. Om deze reden worden vrouwen die de 50 passeren Sarah genoemd. In Nederland heerst er een cultuur dat er bij deze leeftijdsgrens extra wordt stilgestaan. Klik hier voor meer informatie!

Afmetingen en keuzes

De spandoeken bij De Spandoekgigant zijn in enorm veel verschillende afmetingen beschikbaar. Dit is mogelijk omdat de maximale breedte van het spandoek 318 cm is, en de maximale lengte is onbeperkt! Het basisontwerp is 100 x 60 cm. Van de basisontwerpen is de grootste optie een spandoek van 250 x 150 cm, deze hoeft niet op maat gemaakt te worden en is dus sneller beschikbaar dan eentje op maat. Wanneer je ervoor kiest om deze op maat te laten maken, kan je de dikte van het materiaal en het materiaal zelf ook worden afgesteld. De drie soorten materiaal waar De Spandoekgigant voor haar spandoeken gebruikt zijn: Premium, Frontlit en Mat. Het materiaal bepaalt uiteindelijk ook de dikte. Ten slotte is het nog mogelijk om ringen in je spandoek te zetten. Op deze manier is dit spandoek makkelijk te bevestigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *