Organiseer een uniek personeelsuitje!

personeelsuitje

Vaak is het personeelsuitje van werk toch wel dé gebeurtenis van het jaar. Je ziet al jouw favoriete collega’s buiten werktijd om. Dan heb je wat meer tijd om elkaar te leren kennen en wie weet maak je er wel vrienden voor het leven mee! Wil je dit jaar graag een origineel personeelsuitje organiseren? Hieronder volgen een aantal activiteiten die niet alleen super leuk zijn om te doen, maar indirect de teambuilding kunnen versterken.

personeelsuitje

1. Online pubquiz

De huidige omstandigheden maken het lastig om leuke activiteiten te kunnen doen met jouw collega’s. Echter is er een nieuw concept opgekomen, namelijk de online pubquiz. Deze quiz wordt gehost door een professionele presentator via een livestream. Je kunt de livestream dus vanuit huis volgen op jouw laptop, computer, telefoon of tablet. Om de verschillende vragenronden te kunnen spelen, moet je wel de pubquiz app downloaden. 

Een online pubquiz is een erg leuk personeelsuitje waarmee jij en jouw collega’s de teambuilding kunnen versterken. Je strijd namelijk in teams tegen elkaar en de scores worden live bijgehouden tijdens de stream. 

2. Project Arrow

Een andere teambuilding activiteit is Project Arrow. Dit is een online spel dat is gericht op creatief denken en samenwerken op afstand. Je kunt het spelen met een kleine groep, maar ook met grote groepen tot wel vijftig personen. Verdeeld in teams gaan jullie de strijd aan om alle spellen te winnen. Project Arrow biedt jou en je collega’s ondanks de omstandigheden toch een manier om je weer eens tussen je collega’s te bevinden en samen te werken, ook al is het voor een spel. 

3. Wie is de rat?

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit spel afgeleid van Wie is de Mol. Dit spel wordt meestal op het strand van Scheveningen gespeeld. Het spel bestaat uit verschillende opdrachten. Voor elke opdracht kun je als team punten verdienen. Maar er is natuurlijk een rat onder jullie die zal proberen het spel te saboteren. Na elke opdracht moet iedereen stemmen op wie ze denken dat de rat is. Je kunt het spel zo lang maken als je wil door meer of minder onderdelen mee te nemen. 

Dit waren drie unieke activiteiten om als personeelsuitje te doen. Echter zijn er veel meer mogelijkheden, of kun je meerdere activiteiten combineren tot een leuke dag. Je kunt bijvoorbeeld ook een barbecue-arrangement toevoegen na de activiteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *