Verrassingsfeest

Peppa pig

Het eerste seizoen van Peppa Pig was zeer succesvol, met maar liefst 50.000 verkochte kaarten. En ze zijn terug gekomen naar het theater, de complete familie met het liefste varkentje in een wervelende musical die geschikt was voor jong en oud. Het was één groot feest, slingers en ballonnen met een hele grote verrassing waar Peppa geen weet van had. Liedjes om mee te zingen, dansen op de gezellige muziek tijdens de voorstelling en niet te vergeten de typische humor van de varkensfamilie.

Het varkentje Peppa Pig

Samen met de andere familieleden van de familie varken beleven zij de leukste en spannendste avonturen. Niet alleen de kleine Peppa maar ook vader en moeder varken, als de kleine George maken er met zijn allen weer een groot feest van. Door de modder dansen, Peppa met zijn gekke knorrende en snurkende geluiden. En natuurlijk veel lachen want daar is de familie Pig ook gek op, hoe meer er gelachen wordt hoe leuker zij het vinden. Voor de hele familie is het een groot feest wat zijn weerga niet kent.

Peppa pig

Ook zijn er voor de kinderen genoeg leuke artikelen te verkrijgen over Peppa Pig. Boeken, shirts, kleding en natuurlijk de poppen zelf van de hele familie. Vader, moeder, en de broer van Peppa. Wist je dat er een heus Peppa Pig World attractiepark is? Met negen ritten om de tijd van je leven te hebben, rijdt mee met het treintje van opa Pig. Of stap in bij Peppa en ga mee op de ballonnentocht, leuke en spannende avonturen ook in dit attractiepark voor jong en oud.