Zo krijg jij die mooie buitenbruiloft

bruiloft buiten
Aan het strand, tussen de schaduw van de bomen, of op een mooie boerderij, allemaal mooie locaties voor een buitenbruiloft. Jij hebt misschien de locatie voor je bruiloft nog niet vastgelegd, maar één ding weet je zeker: jij wilt trouwen in de buitenlucht! Dat is natuurlijk heel leuk en zorgt voor een unieke locatie. Maar het vergt ook wat planning. Daarom hebben we wat dingen om te onthouden bij het plannen voor je op rij gezet. Wil je jezelf een hoop gedoe besparen? Zet dan de festiviteiten na het trouwen voort in een sfeervolle zaal van deze trouwlocatie in Harderwijk!

Windbestendig kapsel

Laat je je haar op de grote dag doen door een stylist? Bespreek dan met de stylist wat voor weer je kapsel tegenop moet kunnen. Je haarprofessional heeft gegarandeerd wat goede suggesties en tips om zonder een haar te krenken de dag door te komen. Is je droomkapsel nou niet realistisch in een omgeving met veel wind? Zorg dan dat je een kapsel achter de hand houdt voor als het weer niet alles toelaat. Zo kun je altijd op de dag zelf nog kiezen wat je doet!

Twee jurken

Dansen onder de zomerzon, in een prachtige lange trouwjurk, met je geliefde. Klinkt heel romantisch, maar ook heel warm. Ben je niet voorbereid, dan zal het je gaan verbazen hoe warm het kan zijn om in je trouwjurk. Dus wil jij in de zomer op je bruiloft tot in de late uurtjes de dansvloer onveilig maken? Overweeg dan om een tweede, lichtere en kortere, jurk te nemen voor de latere uren van de dag. Comfort zou altijd voor looks moeten gaan, ook op je trouwdag.

Vermijd dunne hakjes

Breng je het grootste gedeelte van je trouwdag buiten door? Dan is de kans groot dat je meer van de helft van de tijd op gras, zand of andere zachte grond moet staan. Denk bij het kiezen van je schoenen voor de grote dag aan of ze geschikt zijn voor de grond. Die kittenheels kunnen misschien prachtig zijn, maar het effect is minder mooi als je met elke stap een stuk met je hak in de grond zakt. Ga daarom voor een blokhak of een sleehak. En vergeet niet om je schoenen in te lopen!